Poštovani polaznici STEP centra za strane jezike, dobili smo dozvolu za ponovno otvaranje centra.

Nastava će se izvoditi u prostorijama centra u Ilijašu i Olovu dok će nastava u Brezi biti nastavljena online.

U obavezi smo pridržavati se svih preporučenih mjera zaštite (po jedan učenik u klupi, obavezna dezinfekcija ruku i prostora).

U toku ovog vikenda (30. - 31.5.) će vas kontaktirati vaš predavač kako biste potvrdili da li želite nastaviti sa kursom, ukoliko vaš odgovor bude potvrdan do kraja vikenda ćemo vam dati vaš termin u kojem ćete nastaviti sa pohađanjem kursa. Plan je da djeca imaju nastavu svaki radni dan kako bismo kurs završili najkasnije do 10.7.2020.

Prvi raspored koji objavimo ne mora biti konačan ukoliko bude načina da se poboljša. Takođe ćete imati priliku da sa vašim predavačem odaberete i neki drugi termin ukoliko neće remetiti rad drugih grupa.

Učenici iz Breze (uključujući Mahalu i Župču) će biti kontaktirani kako bi im se dodijelili kodovi za pristup edukativnoj online platformi (cijena online kursa je 25 KM za svaki blok od 16 časova, za sve polaznike).

Za sve upite možete se obratiti na email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na telefon: 061/401-921

Vaš STEP team